Starfield este pregătit acum poți sa-l joci pe XBOX

Starfield va fi lansat pe 6 septembrie 2023, la ora 1 AM BST (8 PM EDT/5 PM PDT). Jocul va fi disponibil pentru XBox Pass, Xbox Series X|S și PC, inclusiv prin Steam.

Jucătorii cu acces timpuriu vor putea începe să joace jocul pe 1 septembrie 2023, la aceeași oră. Accesul timpuriu este disponibil pentru cei care au precomandat ediția de lux a jocului sau pentru cei care sunt abonați la Xbox Game Pass.

Starfield este un joc de rol open world set în spațiu. Jucătorii vor crea un personaj și vor explora o galaxie vastă, cu peste 1,000 de planete de explorat. Jocul va include o varietate de misiuni, din cele de luptă până la cele de explorare, și va permite jucătorilor să personaliza experiența lor de joc.

Jocul a fost dezvoltat de Bethesda Game Studios, studioul care a creat The Elder Scrolls și Fallout.

Starfield este un joc de acțiune de rol dezvoltat de Bethesda Game Studios și publicat de Bethesda Softworks. A fost anunțat în timpul prezentării E3 a Bethesda din 2018. Jocul are loc într-un cadru cu tematică spațială și este prima nouă proprietate intelectuală dezvoltată de Bethesda în ultimii 25 de ani.

Jocul are loc în anul 2330, într-o galaxie care conține 100 de sisteme solare și peste 1.000 de planete explorabile. Jucătorii vor putea crea propriul personaj și vor putea explora lumea deschisă a jocului, care include planete cu medii diverse, precum deșerturi, păduri, munți și ghețari.

Jocul va include o varietate de activități, inclusiv explorare, luptă, comerț și crafting. Jucătorii vor putea să se alăture unei fracțiuni, să exploreze ruine antice sau să se angajeze în activități ilegale.

Starfield a fost lansat pe 6 septembrie 2023 pentru Xbox Series X/S și PC. Jocul a fost primit cu recenzii pozitive, criticii lăudând amploarea și libertatea oferită jucătorilor.

Iată câteva detalii specifice despre joc:

  • Jucătorii vor putea crea propriul personaj, alegând aspectul, abilitățile și trasaturile acestuia.
  • Jocul va include o varietate de planete explorabile, fiecare cu propriul său mediu și provocări.
  • Jucătorii vor putea să se alăture unei fracțiuni, să exploreze ruine antice sau să se angajeze în activități ilegale.
  • Jocul va include un sistem de crafting care le va permite jucătorilor să creeze propriile arme, armuri și alte obiecte.

Starfield este un joc ambițios care promite să ofere jucătorilor o experiență de explorare spațială vastă și captivantă. Jocul a fost întâmpinat cu entuziasm de către fanii Bethesda, care sunt nerăbdători să exploreze galaxia vastă a jocului.

Back to top button