YouTube lansează 1080p pentru abonați premium

YouTube a lansat un nou nivel de calitate video HD 1080p îmbunătățit pentru abonații Premium. Noua calitate este disponibilă pe iOS, Android și web.

Calitatea 1080p îmbunătățită oferă o rezoluție mai mare și o rată de biți mai mare decât calitatea 1080p standard, ceea ce duce la o imagine mai clară și mai detaliată. De asemenea, folosește mai multă bandă de internet decât calitatea 1080p standard, așa că este posibil să aveți nevoie de o conexiune mai rapidă la internet pentru a reda videoclipuri în această calitate.

Pentru a activa calitatea 1080p îmbunătățită, deschideți aplicația YouTube, atingeți pictograma profilului dvs., atingeți Setări, atingeți Calitate video și selectați „1080p îmbunătățit” din meniul derulant.

Calitatea 1080p îmbunătățită este disponibilă pentru toți abonații YouTube Premium. Nu este necesar să faceți nimic special pentru a o activa.

Dacă sunteți abonat YouTube Premium și nu vedeți calitatea 1080p îmbunătățită, vă rugăm să vă asigurați că aplicația YouTube este actualizată la cea mai recentă versiune.

1080p este o rezoluție video de 1920×1080 pixeli, ceea ce înseamnă că are 2 milioane de pixeli. Este rezoluția standard pentru televizoarele HD și este, de asemenea, rezoluția standard pentru YouTube. YouTube a lansat 1080p în 2009 și, de atunci, a devenit rezoluția preferată de vizionare a videoclipurilor pe YouTube.

Back to top button