Televizorul TCL X955 4K este oficial lansat in 2023


TCL X955 a fost lansat la data de 29 august 2023. Este un televizor 4K de top cu tehnologie QD-Mini LED. Televizorul are un design ultra-subțire și este echipat cu cel mai recent procesor Google TV, care oferă o experiență de utilizare rapidă și intuitivă.


Display luminozitate si contrast pentru X955

Tehnologia inovatoare inclusa in TCL QD-Mini LED oferă culori naturale reconfortante care oferă perfecțiune realistă a culorii, control spectaculos al contrastului, și experiență de vizionare fără pâlpâire conform standardului TÜV Rheinland.

Seria include modele de 85 și 98 de inch în diagonală, echipate cu tehnologie QD-Mini LED, care oferă o ce oferă o luminozitate de peste 5000 nits în peak, un contrast de 1.000.000:1 și un unghi de vizualizare de 178 de grade si reflecție scăzută. Această luminozitate ridicată permite televizoarelor să afișeze culori mai vibrante și mai realiste, chiar și în scenele cele mai întunecate.

Televizoarele TCL X955 au o rezoluție 4K UHD și o rată de refresh de 120 Hz si 144Hz VRR, ceea ce le face ideale pentru gaming și vizionarea de conținut HDR. De asemenea, acestea sunt dotate cu un sistem audio Dolby Atmos, care oferă o experiență de sunet surround captivantă.

Procesorul de care dispune TCL X955

Procesorul TCL AiPQ PROCESSOR 3.0 îmbunătățește optimizarea imaginii prin recunoașterea mai multor obiecte din imagine. Obține o luminozitate maximă de 5000 nits și un raport de contrast de până la 50.000.000:1. Cu 5184 de zone locale de estompare, bucurați-vă de o experiență de vizionare vie și plăcută, cu luminozitate și întuneric armonioase.

Procesorul are șase cristale pentru emițătorul de lumină. Fiind o soluție revoluționară de control al luminii în industrie, cipul evolutiv cu șase cristale care emite lumină îmbunătățește luminozitatea și îmbunătățește dramatic performanța ecranului, oferind luminozitate și întuneric remarcabile.

Cip video cu 6 cristale

Sunet si muzica disponibile pe TCL X955

TCL X955 vă revoluționează experiența audio oferind un sunet stereo real care umple fiecare colț al camerei dvs. Remarcabilul sistem Hi-Fi ONKYO 4.2.2ch 160W te cufundă în sunet cu 4 ieșiri principale, 2 difuzoare de bas profund și 2 canale upfiring, atingând un volum maxim de 160W.

Dispune de Dolby Atmos care aduce profunzime, claritate și detalii fără precedent, Dolby Atmos oferă o experiență de sunet surround care te învăluie.

Sunet 3D virtualizat – DTS Virtual:X emite un sunet învăluitor care pare să iasă deasupra, în afară și în spatele tău, oferind o experiență captivantă în orice spațiu.

De asemenea aveți in soundbar in dotarea televizorului.

Cum ajuta TCL X955 pasionați de jocuri

Game Master 2.0 pentru o experiență de joc supremă o sa aveți parte distracție la un nivel următor cu cea mai bună tehnologie de ridicare în acțiune. Deblocați tehnologia avansată de afișare și audio, ce oferă un streaming mai fluid cu TCL Game Master 2.0.

Include tehnologia AMD FreeSync Premium Pro care promite un joc perfect, fără artefacte, la aproape orice frecvență/viteza de cadre astfel acestea vor fi redate perfect si imaginea nu fluctuează sau rămâne blocata.

Televizorul are sistemul de operare Android TV 13, care oferă acces la o gamă largă de aplicații și jocuri. De asemenea, televizoarele sunt compatibile cu Google Asistent, astfel încât pot fi controlate vocal.

TCL X955 este unul dintre cele mai așteptate televizoare din 2023 și este considerat a fi unul dintre cele mai bune televizoare QD-Mini LED de pe piață.

Back to top button