WhatsApp permite trimitere de mesaje video instant

WhatsApp permite utilizatorilor să trimită mesaje video cu o durată de până la 60 de secunde, oferind o modalitate mai personală de a comunica cu cei dragi.
O nouă comutare în cea mai recentă versiune beta WhatsApp pentru Android permite utilizatorilor să dezactiveze opțiunea de a comuta între note vocale și mesaje video.
Deși puteți primi și reda în continuare mesaje video cu comutatorul dezactivat, nu le veți putea trimite, ceea ce o face o opțiune utilă pentru cei care preferă în primul rând mesajele vocale.

WhatsApp a lansat capacitatea de a trimite mesaje video asemănătoare Snapchat cu o durată de până la 60 de secunde la sfârșitul lunii iulie. Deși ați putea deja să trimiteți note vocale, mesajele video sunt și mai bune și vă permit să vă exprimați entuziasmul (sau dezamăgirea) într-un mod mai bun. Ele oferă o modalitate și mai personală de a comunica cu cei dragi.

Acum, dacă nu sunteți un fan al mesajelor video instantanee, WhatsApp lucrează la adăugarea unei opțiuni care să vă permită să dezactivați comutarea între notele vocale și mesajele video.

În prezent, puteți comuta între mesajele video și note vocale atingând butonul pentru nota vocală.

Dar ce se întâmplă dacă preferați doar să trimiteți note vocale și să găsiți că comutarea mesajului video instantaneu este enervant? Mai rău, este comportamentul implicit al aplicației.

Din fericire, WABetaInfo a descoperit o nouă comutare Mesaje video instantanee în meniul Setări al celei mai recente beta WhatsApp pentru Android v2.23.16.9.

Dezactivați această comutare, iar atingerea butonului pentru nota vocală nu va trece la mesajele video.

Cu toate acestea, această opțiune nu va dezactiva complet mesajele video scurte. Le puteți primi și reda, dar nu puteți trimite mesaje video cu opțiunea dezactivată. Dacă preferați în primul rând să comunicați prin mesaje vocale, veți găsi această opțiune utilă.

Unii utilizatori beta raportează că comutatorul a fost dezactivat automat pentru ei, în ciuda trimiterii de mesaje video instantanee în trecut. Deci, dacă sunteți pe canalul beta al WhatsApp, luați în considerare verificarea comutatorului Mesaje video instantanee în Setări > Chat-uri după actualizarea la cea mai recentă versiune.

În mod surprinzător, principalul rival al WhatsApp, Telegram, nu oferă o astfel de comutare, în ciuda faptului că acceptă mesajele video de mult timp.

WhatsApp va continua probabil să construiască pe mesaje video instantanee în viitor, pe baza feedback-ului utilizatorilor.

Back to top button